HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Voorbereidende werkzaamheden fietspad Wessem - Thorn

Voorbereidende werkzaamheden fietspad Wessem - Thorn

Dit item is in het archief geplaatst op 03-07-2019

De gemeente gaat voorbereidende werkzaamheden uitvoeren aan het fietspad van Wessem naar Thorn. Deze voorbereidende werkzaamheden starten in de week van 10 juni en zijn vóór de bouwvakantie gereed, voorlopend op het grootschalig onderhoud aan dit fietspad dat na de zomer plaatsvindt.

Het betreft:

• De aanleg van een dubbelzijdig fietspad vanaf de Thornerweg naar de Hagenbroekerweg. Dit om de gevaarlijke oversteek bij de Hagenbroekerweg te verwijderen. Het schetsplan hiervan kunt u vinden op www.gemeentemaasgouw.nl/fietspaden.
  • Het verwijderen van de struiken langs de rijweg en het ontgraven van het cunet voor het nieuwe fietspad door de groenstrook. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Transportbedrijf Fred Puts.
  • Het verplaatsen van de bushalte bij de steenfabriek naar de andere kant van de steenfabriek.
  • Bij Troostwijk (voorheen Starlift) starten we met civiele werkzaamheden om dit gedeelte van het fietspad voor de bouwvak gerealiseerd te hebben. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Asfaltbouw.

Meer informatie

Kijk op www.gemeentemaasgouw.nl/fietspaden voor het schetsplan, de aanvraag kapvergunning en meer informatie over de werkzaamheden.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u verdere toelichting over bovenstaande werkzaamheden? Neem dan contact op met de heer Jack Erdmann via (0475) 85 25 00.