HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Volg nu de raadsvergadering live via de gemeentelijke website

Volg nu de raadsvergadering live via de gemeentelijke website (26-09-2018)

Dit item is in het archief geplaatst op 17-10-2018

Aanstaande donderdag vindt de eerste raadsvergadering plaats in het verbouwde gemeentehuis. Vanaf donderdag zijn alle raadsvergaderingen van Maasgouw live te volgen via de gemeentelijke website.

U kunt thuis makkelijk meekijken met de vergadering. Via de link Raadsvergaderingen Maasgouw komt u automatisch bij de uitzending van de vergadering.

Vergaderstukken

Kunt u donderdag niet live meekijken, dan kunt u alle raadsvergaderingen ook na afloop direct terug  kijken. Verder zijn alle openbare vergaderstukken hier te raadplegen.

De raadsvergadering van donderdag 27 september wordt niet uitgezonden via de lokale omroep ML5