HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Viering Koningsdag 2018

Viering Koningsdag 2018

Dit item is in het archief geplaatst op 09-05-2018
Nederlandse vlag met oranje wimpel

Op vrijdag 27 april vindt de viering van Koningsdag van de gemeente Maasgouw plaats in Beegden. Het gemeentebestuur nodigt alle inwoners uit die een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen. Ook collegeleden en raadsleden zijn aanwezig op deze feestelijke bijeenkomst.

Programma

Om 10.45 uur vertrekt de stoet bij Zaal ’t Leuke (Leukenstraat 6 in Beegden). In optocht gaat deze naar het park aan de Kruisstraat. De stoet wordt begeleid door harmonie Crescendo, het St. Sebastianusgilde en de Zank, samen met de kinderen op hun versierde fietsen. In het park vindt de aubade plaats en houdt burgemeester Strous een toespraak. Iedereen is van harte welkom om hier aanwezig te zijn!

Vlaggen op Koningsdag

Als u in het bezit bent van een Nederlandse vlag - eventueel met oranje wimpel – stelt het gemeentebestuur het erg op prijs als u tijdens deze dag wilt vlaggen van zonsopkomst tot zonsondergang.

Viering Koningsdag in kernen van Maasgouw

Ook in de andere kernen van Maasgouw vinden op vrijdag 27 april allerlei activiteiten plaats rondom Koningsdag. De lokale oranjecomités en/of het kindervakantiewerk hebben weer veel werk verzet om er een geslaagde dag van te maken. U bent overal van harte welkom!