HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vervanging speelhuisjes Kempenaarstraat en Beatrixlaan Maasbracht

Vervanging speelhuisjes Kempenaarstraat en Beatrixlaan Maasbracht (16-05-2017)

Veiligheid staat bij de gemeente hoog in het vaandel. Vandaar dat we bekijken of verschillende speelhuisjes op speeltuinen nog voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Het speelhuisje aan de Beatrixlaan is enkele weken geleden weggehaald omdat de veiligheid voor de spelende kinderen niet meer gegarandeerd kon worden.

In de speeltuin aan de Kempenaarstraat staat een speelhuisje met glijbaan. Ook dit voldoet niet meer aan de veiligheidsvoorschriften. De gemeente is van plan om dit speelhuisje op korte termijn weg te halen.

Meedenken

De speelhuisjes willen we vervangen voor bijvoorbeeld een ander speelhuisje of een ander speeltoestel. Hiervoor gaan we graag het gesprek aan met omwonenden en de spelende kinderen uit de directe omgeving. Om zo te horen wat de wensen en behoeften zijn als het gaat om de vervanging van de speelhuisjes. Samen met u wil de gemeente bekijken wat mogelijk is en daarbij vooral aansluiten bij de (speel)behoeften van de omwonenden.

Heeft u wensen of idee├źn over de vervanging van de speelhuisjes op de Beatrixlaan en de Kempenaarstraat in Maasbracht? Neem dan contact op met dhr. Chrit Smeets via telefoonnummer (0475) 85 25 00 of via mail c.smeets@gemeentemaasgouw.nl. U kunt uw wens of idee opsturen tot en met 17 juni 2017.