HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vernieuwde site Wonen in Maasgouw in de lucht

Vernieuwde site Wonen in Maasgouw in de lucht

Dit item is in het archief geplaatst op 27-06-2018

De website woneninmaasgouw.nl is helemaal opnieuw vormgegeven. Eerst was de site een opsomming van de kavels die de gemeente te koop heeft. Nu kun je op de site ook nog heel veel informatie vinden over hoe fantastisch het is om in een van onze kernen te wonen. En je vindt er links naar het actuele woningenaanbod.

Maasgouw op de kaart

Doel van deze site is om de gemeente Maasgouw als mooie en aantrekkelijke woongemeente op de kaart te zetten. We maken hierbij gebruik van onze sterke punten, zoals de centrale ligging en het vrije gevoel door het water en de natuur.

Nog genoeg te ontdekken

Op de site kun je vanalles ontdekken over:

• onze dorpskernen
  • activiteiten voor kinderen
  • varen, wandelen en fietsen in de natuur
  • sport en spel
  • eten en drinken
  • zorg en welzijn
  • cultuur
  • evenementen

Maar vooral ook over de vele woonmogelijkheden, faciliteiten en stimuleringsmaatregelen in combinatie met een ruim aanbod aan woningen.

Lees de verhalen van je dorpsgenoten

Op de site vertellen eigen inwoners hun unieke ervaringen over wonen in Maasgouw. Ook vind je hier regelmatig tips en weetjes over onze gemeente. Om hiervan op de hoogte te blijven, kun je je inschrijven voor een e-mailnieuwsbrief.

Advertentiecampagne

Om de site meer bekendheid te geven, wordt er een advertentiecampagne opgestart via social media.

Doe en denk je mee?

• Heb je opmerkingen over de site?
  • Lijkt het je leuk om een blog te schrijven?
  • Wil je graag acteren in ons promotiefilmpje?
  • Heb je aanvullingen op bijvoorbeeld de kerneninfo of het overzicht Eten en Drinken?

Neem dan contact op met het team Communicatie van de gemeente Maasgouw, tel. (0475) 85 25 00 of communicatie@gemeentemaasgouw.nl

Like en volg ons op social media

Afbeeldingsresultaten voor www.facebook.com Like ons op facebook.com/woneninmaasgouw

De bronafbeelding bekijken Volg ons op instagram.com/woneninmaasgouw