HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vergadering raadscommissie

Vergadering raadscommissie

In het gemeentehuis in Maasbracht vindt op dinsdag 11 februari de commissievergadering van de gemeente Maasgouw plaats. De vergadering is openbaar en begint om 19.30 uur.

Stukken raadplegen

Meer informatie over de onderwerpen die tijdens de vergadering behandeld worden, vindt u hier. Wilt u de stukken op papier lezen? Neem dan contact op met de Griffie via telefoonnummer (0475) 25 51 74). Vervolgens kunt u de stukken in komen zien op het gemeentehuis in Maasbracht (Markt 36). De commissievergadering wordt rechtstreeks via de website van de gemeente uitgezonden. De opnames zijn ook na de vergadering nog te raadplegen.

Spreekrecht in openbare vergadering

Wilt u gebruik maken van spreekrecht? Dit kan alleen over onderwerpen die op de agenda staan. Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht kunt u zich voor maandag 10 februari 12.00 uur opgeven bij de griffie via het mailadres griffie@gemeentemaasgouw.nl of via telefoonnummer (0475) 25 51 74). Meer informatie over de raadscommissies vindt u op onze website.