HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Verenigingsondersteuner actief in Maasgouw

Verenigingsondersteuner actief in Maasgouw (18-09-2020)

Dit item is in het archief geplaatst op 22-10-2020

Vanaf 1 september is Thijs van Veen gestart als verenigingsondersteuner in de gemeente Maasgouw. Heeft uw vereniging (sport-, culturele en overige verenigingen) hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning, het vormgeven van een jaarprogramma of het toepassen van de AVG? Of wilt u als vereniging nauwer gaan samenwerken met soortgelijke verenigingen of andere verenigingen binnen uw kern?  Voor deze, maar ook voor andere vragen, kunt u terecht bij Thijs van Veen.

Hieronder stelt Thijs zich graag aan u voor:

"Ik ben Thijs van Veen en voor 20 uur in de week werkzaam als verenigingsondersteuner in Maasgouw. Sinds mijn opleiding aan de Fontys Sporthogeschool ben ik al geruime tijd werkzaam in de sport. Om iets te kunnen betekenen in de vrijetijdsbesteding van mensen heeft mij altijd heel erg aangesproken. Het is voor mij een leuke nieuwe uitdaging om dit toe te kunnen passen voor alle verenigingen in Maasgouw. De komende tijd wil ik beter inzicht krijgen in de verschillende verenigingen in de gemeente en hoe zij zich staande houden. Ook ga ik aan de slag met het lokaal Sportakkoord.  Ik zal dan ook met verschillende verenigingen contact opnemen. Heeft uw vereniging een vraag waarvan u denkt dat ik kan helpen, neemt u dan contact met mij op via: 06 - 1488 5799 of thijs.vanveen@menswel.nl. Ik kijk uit naar onze kennismaking!"