HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vanaf 1 september weer open inloopspreekuur sociaal wijkteam.

Vanaf 1 september weer open inloopspreekuur sociaal wijkteam. (31-08-2020)

De Spil

Na de sluiting door het coronavirus  kunt u per 1 september weer gebruik maken van het  inloopspreekuur van het sociaal wijkteam. U bent van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur  van harte welkom  in Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49 in Maasbracht. Een afspraak maken is niet nodig.

Bij het sociaal wijkteam kunt u terecht met vragen  over o.a. mantelzorg, ondersteuning bij het zelfstandig thuis wonen, dagbesteding, inkomen, werk, financiën, vervoer,  eenzaamheid  en opvoeden. De medewerkers van het sociaal wijkteam gaan samen met u op zoek naar antwoorden.

Maakt u liever een afspraak voor een bezoek bij u thuis of stelt u uw vraag graag  telefonisch of per mail? Dat kan ook. Het sociaal wijkteam is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0475-852500. Het emailadres is sociaalwijkteam@gemeentemaasgouw.nl.

Kijk voor meer informatie over het Sociaal Wijkteam en de samenwerkingspartners op www.gemeentemaasgouw.nl/sociaalwijkteam.