HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vacature: “Van schatbewaarder tot airtumbling…”

Vacature: “Van schatbewaarder tot airtumbling…” (08-06-2021)

Zo divers is het wat Sportvereniging Atalanta uit Maasbracht je te bieden heeft! Lijkt het je leuk om de boekhouding en de financiële transacties te verzorgen? En heb je een paar uurtjes per maand de tijd? Bijvoorbeeld om incasso’s van de contributie uit te voeren, facturen te verwerken en te betalen of subsidies aan te vragen? Dan ben jij misschien degene waar deze sportvereniging op zoek naar is. 

Of ligt je passie meer bij het coachen van kleuters of jeugd bij gym, aerobics of airtumbling? Ook dan kun je contact opnemen met Atalanta! Deze sportvereniging is namelijk ook op zoek naar train(st)ers voor een aantal groepen. 

Interesse of wil je meer informatie?

Heb je interesse om te helpen met de boekhouding? Neem dan contact op met W. Bogie, tel. 06-24 36 24 89. Voor meer informatie over de trainers die gezocht worden kun je contact opnemen met N. Wielders, tel. 06-13 95 87 94.

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw/KlikMaasgouw

Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt je aan een geschikte vrijwilligersplek. Verenigingen en organisaties worden geholpen met het plaatsen van vrijwilligersvacatures. Het meest actuele vacatureaanbod vind je op de website www.klikmaasgouw.nl . Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Contactgegevens KlikMaasgouw/Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht
Telefoon: (0475) 85 25 00
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl
Facebook: www.facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur: vrijdag van 10.00-12.00 uur