HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Uitreiking koninklijke onderscheidingen 2021

Uitreiking koninklijke onderscheidingen 2021 (26-04-2021)

lintjesregen 2021

De jaarlijkse lintjesregen vond plaats op maandag 26 april. Tijdens een bijeenkomst in de raadszaal van het gemeentehuis in Maasbracht heeft burgemeester Stef Strous aan vier inwoners van de gemeente Maasgouw een koninklijke onderscheiding uitgereikt.

Tot Lid in de Orde van Oranje Nassau zijn benoemd:

• De heer Piet Evers (77) uit Linne;
  • De heer Peter van den Hurck (64) uit Linne;
  • De heer Piet Moors (73) uit Ohé en Laak;
  • De heer Ton Vaes (77) uit Wessem.

De heer Piet Evers

Piet Evers is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau voor onder andere het vrijwilligerswerk voor Jeugd Carnavals Vereniging de Kuulköp Lin en de Limburgse Vereniging Karnavals Artiesten. Ook is hij initiatiefnemer van de Stichting Linner Stuw 100 jaar.

De heer Peter van den Hurck

Peter van den Hurck is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor onder andere het vrijwilligerswerk voor  Stichting Kerst-In Linne en Kindervakantiewerk Linne. Ook is hij de kartrekker van Spaarkas alle dagen Feest.

De heer Piet Moors

Piet Moors is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau voor onder andere zijn rol als bestuurslid van voetbalclub Walburgia. Ook was hij penningmeester van Stichting Katholiek Onderwijs Ohé en Laak en vicevoorzitter van Tennisvereniging Ohé en Laak.

De heer Ton Vaes

Ton Vaes is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn rol als bestuurslid van Schutterij St. Joris. Ook was hij reservecommandant van Schutterij St. Joris. Ook is hij als individuele vrijwilliger betrokken bij wandelen voor Proteion St. Jozef Wessem.

Bekijk hier de video over de koninklijke onderscheidingen:

Meer weten?

Uitgebreide informatie over de onderscheidingen 2021 is hier te vinden. Op deze pagina ziet u hoe u iemand kunt voordragen voor een lintje en wie er in het verleden een onderscheiding ontvangen hebben.