HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Uitnodiging vervolgbijeenkomst lokaal sportakkoord

Uitnodiging vervolgbijeenkomst lokaal sportakkoord

Dit item is in het archief geplaatst op 20-02-2020

De gemeente Maasgouw organiseert een vervolgbijeenkomst over het lokaal sportakkoord. Heb jij idee├źn om nog meer mensen in Maasgouw aan het sporten en bewegen te krijgen? Wil je je inzetten voor de toekomst van sport in Maasgouw? Of wil je als sport- en beweegaanbieder, school of (maatschappelijke) organisatie een bijdrage leveren aan een gezond en energiek Maasgouw? Denk, praat en beslis dan mee op woensdag 19 februari!

Locatie en tijdstip

De bijeenkomst op woensdag 19 februari vindt plaats in cultureel centrum Don Bosco, Monseigneur Savelbergweg 100 in Heel en begint om 19.00 uur. U kunt zich tot woensdag 12 februari aanmelden voor de vervolgbijeenkomst via het mailadres e.vandenboogaart@gemeentemaasgouw.nl.

Opmerkingen en aanvullingen

De gemeente organiseerde op 8 januari ook een bijeenkomst over het lokaal sportakkoord. Deze bijeenkomst werd goed bezocht en er werd informatie opgehaald onder de deelnemers. Deze informatie is verwerkt in het concept lokaal akkoord. Dit akkoord kunt u hier bekijken. Opmerkingen en/of aanvullingen op dit concept kunt u tot woensdag 12 februari mailen naar e.vandenboogaart@gemeentemaasgouw.nl. De opmerkingen en aanvullingen worden op woensdag 19 februari plenair besproken. De avond staat verder hoofdzakelijk in het teken van actiepunten en het verbinden van namen en organisaties aan deze punten.