HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Uitbreiding 'Hemels Eetpunt' bij café D'n Ingel

Uitbreiding 'Hemels Eetpunt' bij café D'n Ingel

Dit item is in het archief geplaatst op 03-07-2019
Deelnemers van het eetpunt

In het ‘Hemels Eetpunt’ kunnen senioren en iedereen die het fijn vindt om samen met anderen aan tafel te schuiven al van 12.30 tot 15.00 uur terecht voor een driegangenmenu op iedere derde woensdag van de maand. Het eetpunt is nu uitgebreid met de activiteit ‘Señoras Y Señores’.

Vanaf 15.00 tot 17.00 uur kunt u een kopje koffie drinken of een spelletje spelen. Maar u kunt er ook terecht met allerlei vragen over bijvoorbeeld zorg en ondersteuning, belastingen of andere belangrijke zaken.

Kienavond

Om de dag helemaal goed af te sluiten organiseert het damescomité van Harmonie St. Michaël ‘s avonds op deze derde woensdag van de maand (m.u.v. juli, augustus en december) een kienavond bij D’n Ingel. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het kienen begint om 20.00 uur.

Meer eetpunten in de gemeente

In elke kern zijn er eetpunten. Hier ontmoet u anderen, geniet u samen van een vers bereide maaltijd, is er gezelligheid en is er tijd voor een praatje. Elk dorp organiseert het op een andere manier. Wilt u weten wanneer u waar terecht kunt, neem dan een kijkje op de digitale sociale kaart van de gemeente: www.gemeentemaasgouw.nl/socialekaart

Heeft u zelf een idee?

Wendy Rietra is actief als kernenregisseur in de gemeente Maasgouw. Als u een idee of initiatief op het gebied van maatschappelijke ondersteuning en leefbaarheid heeft kunt u contact met haar opnemen. Zij is bereikbaar via 06-18250657 of per mail: w.rietra@gemeentemaasgouw.nl