HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Tweede informatieavond reconstructie Veestraat en omgeving Linne

Tweede informatieavond reconstructie Veestraat en omgeving Linne (05-12-2017)

Gemeente Maasgouw gaat de Veestraat en omgeving in Linne reconstrueren op het gebied van riolering, verharding en groen. Op woensdag 20 december organiseert de gemeente in Zalencentrum De Harmonie een tweede informatieavond om de verdere uitwerking van de plannen toe te lichten aan omwonenden en ondernemers.

Eerste informatieavond

Afgelopen september is de eerste informatieavond geweest over het project. Tijdens deze avond hebben wij vanuit bewoners en ondernemers informatie verzameld over de inrichting van de straten. Deze informatie is de basis geweest voor het conceptplan dat inmiddels gereed is. Voordat de gemeente overgaat tot verdere uitwerking van het plan, willen wij graag nogmaals in contact komen met omwonenden en ondernemers. De gemeente organiseert daarom een tweede informatieavond. Tijdens deze avond lichten we de plannen toe en verstrekken we verdere (achtergrond)informatie.

Datum, tijd en locatie

Deze informatieavond vindt plaats op woensdag 20 december om 19.30 uur in Zalencentrum De Harmonie, Grotestraat 9 in Linne.

Aanmelden

Om organisatorische redenen dient u zich aan te melden. Dit kan tot en met donderdag 14 december via (0475) 85 25 00 of info@gemeentemaasgouw.nl onder vermelding van ‘Aanmelding tweede informatieavond reconstructie Veestraat en omgeving in Linne’. De bewoners van de woningen die direct gelegen zijn in of aangrenzend aan het plangebied, zijn rechtstreeks uitgenodigd via een brief. Zij hoeven zich niet nogmaals aan te melden.

Straten project

De reconstructie betreft de volgende straten:

• Veestraat : gedeelte vanaf rotonde Rijksweg tot aan de Groenstraat
  • Groenstraat: gedeelte vanaf de Veestraat tot aan De Steg
  • Nieuwe Markt: gedeelte vanaf de Veestraat tot aan de Visserstraat

Wij verwelkomen u graag op 20 december!