HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Tweede informatieavond reconstructie Molenweg

Tweede informatieavond reconstructie Molenweg

De gemeente organiseert een tweede informatieavond over de reconstructie Molenweg (tussen Suikerdoossingel en Echterstraat) en de aanpassing van de rotonde St. Joosterweg/Echterstraat in Maasbracht. In dit gebied worden aanpassingen verricht op het gebied van riolering, verharding en groen.

Contact omwonenden

Op 28 augustus vond de eerste informatieavond plaats over deze reconstructie. Tijdens deze avond heeft de gemeente allerlei informatie verzameld over de inrichting van de straten. Deze informatie was de basis voor het conceptplan dat inmiddels klaar is. Voordat de gemeente overgaat tot verdere uitwerking van het plan, wil ze nogmaals in contact komen met omwonenden. Daarom organiseert de gemeente een tweede informatieavond. Tijdens deze avond worden de plannen toegelicht en wordt er verdere informatie verstrekt.

Tijdstip en locatie

De informatieavond vindt plaats op woensdag 4 december in het gemeentehuis van Maasbracht (Markt 36) en begint om 19.30 uur.

Aanmelden

Om organisatorische redenen moet u zich wel aanmelden voor de informatieavond. Dit kan tot en met donderdag 28 november via telefoonnummer (0475) 85 25 00 of via mail naar info@gemeentemaasgouw.nl onder vermelding van ‘aanmelding tweede informatieavond reconstructie Molenweg Maasbracht’. De bewoners van de woningen die direct of aangrenzend aan het plangebied liggen, zijn rechtstreeks uitgenodigd via een brief. Zij hoeven zich niet nogmaals aan te melden.

Wij verwelkomen u graag op woensdag 4 december aanstaande!