HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Theatervoorstelling over dementie ‘Dag Mama’ komt naar Maasgouw

Theatervoorstelling over dementie ‘Dag Mama’ komt naar Maasgouw (10-10-2018)

Cast van de theatervoorstelling 'Dag Mama'

De veelgeprezen muziektheatervoorstelling 'Dag Mama' is op 11 december te zien in Heel. Deze voorstelling over dementie heeft al voor veel uitverkochte zalen gezorgd in Nederland en België. Ben je als zorgprofessional of als naaste nauw betrokken bij dementie? Dan is deze voorstelling echt iets voor jou.

‘Dag Mama’

De voorstelling gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor haar dochter hoe daarmee om te gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig.

Lezing en interactieve workshop

Na de voorstelling volgt een lezing met een interactieve workshop. De makers van de voorstelling zijn (gepromoveerde) ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze delen de mooiste inzichten en handvatten om het béste te kunnen geven, zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

Plaats, datum en tijd

De voorstelling start op 11 december om 19.00 uur in cultureel centrum Don Bosco in Heel (inloop om 18.30 uur).

Kaartverkoop

Kaartjes zijn te koop voor 5 euro per stuk (inclusief 1 consumptie) op 3 november van 10.00 – 14.00 uur in Don Bosco.
Door het beperkte aantal entreekaartjes kun je er maximaal 4 per persoon aanschaffen.

Dementie in Maasgouw

De gemeente Maasgouw maakt deze theatervoorstelling mogelijk, samen met Drukkerij Tonnaer, Jumbo Roel Heerschap en de Rabobank. We vinden het belangrijk om meer bewustzijn en begrip te creëren rondom dementie. En om inwoners en professionals die met dementie te maken hebben, te ondersteunen.

Meer informatie

Raadpleeg voor meer informatie de pagina 'Hulp bij Dementie' op onze gemeentelijke website. U kunt ook contact opnemen met een van onze Wmo-adviseurs, tel. (0475) - 85 25 00.