HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Start 't Zunke in Stevensweert

Start 't Zunke in Stevensweert

Dit item is in het archief geplaatst op 06-06-2018
mensen eten bij 't Zunke in Stevensweert

Samen genieten van een vers bereide maaltijd, gezelligheid en een praatje maken. Sinds kort is dat mogelijk in Stevensweert bij ’t Zunke. In een huiselijke sfeer bereiden ouderen en/of alleenstaanden onder begeleiding van vrijwilligers een gezonde, warme maaltijd. ’t Zunke is iedere donderdag van 10.00 tot 14.00 uur in de kantine van de tennisvereniging aan de Julianalaan. Na het eten is er nog tijd om gezellig iets te drinken en een praatje te maken.

Iets voor u?

Kent u iemand die in aanmerking komt voor deze kleinschalige kook- en eetactiviteit? Neem dan contact op met Lian Zilverberg via telefoonnummer 06 23 29 59 85.

Eetpunten in Maasgouw

Alle kernen in Maasgouw hebben een eetpunt. Elk dorp organiseert het op zijn manier. Overeenkomst is dat mensen met veel plezier gebruik maken van deze voorzieningen. Informatie over waar en wanneer de eetmomenten zijn, is te vinden via de digitale Sociale kaart.

Idee of initiatief?

Heeft u een idee of initiatief op het gebied van maatschappelijke ondersteuning en leefbaarheid? Neem dan contact op met Wendy Rietra, de kernenregisseur van de gemeente Maasgouw. Zij is bereikbaar via 06 18 25 06 57 of per mail: w.rietra@gemeentemaasgouw.nl.