HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Start spreekuur wethouder Snijckers

Start spreekuur wethouder Snijckers (24-10-2018)

Dit item is in het archief geplaatst op 14-11-2018
Wethouder Snijckers in gesprek met een inwoner

Wethouder Tim Snijckers start vanaf 31 oktober met een wekelijks spreekuur. Iedere woensdagochtend kunt u tussen 9.00 en 11.00 uur een afspraak met hem maken.

Wethouder Snijckers: “Heeft u een idee, vraag of probleem binnen mijn portefeuille waar u over wilt praten? Of wilt u van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp? Ik ga graag met u in gesprek. U bent van harte welkom tijdens het spreekuur”.

Welke zaken kan ik bespreken?

Iedere wethouder is verantwoordelijk voor specifieke onderwerpen (de zogenaamde ‘portefeuille’). Tijdens het spreekuur kunt u de onderwerpen bespreken die onder de verantwoordelijkheid vallen van wethouder Snijckers.

Dit zijn:

• Ontwikkeling fysieke leefomgeving (Ruimtelijke Ordening)
  • Vergunningen
  • Wonen en migratie
  • Cultuur: activiteiten en accommodaties
  • Sport: activiteiten en accommodaties
  • Omgevingswet
  • Cultureel erfgoed en monumenten

Afspraak maken

Het spreekuur is iedere woensdagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur in het gemeentehuis in Maasbracht.
U kunt een afspraak maken via Petra Sangers, p.sangers@gemeentemaasgouw.nl of (0475) - 85 25 00.
Een gesprek duurt maximaal 20 minuten.
Vermeld bij het maken van de afspraak uw naam, telefoonnummer, mailadres en het onderwerp waarover u wilt praten.