HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Staat uw vereniging ook op de foto?

Staat uw vereniging ook op de foto? (10-10-2018)

Kader met tekst: Open Huis Gemeente Maasgouw'

De ingrijpende verbouwing van ons gemeentehuis is klaar! Op zaterdag 27 oktober wordt het gemeentehuis feestelijk geopend.

Alle Maasgouwse verenigingen op de foto

Bij de openingshandeling zouden wij graag alle Maasgouwse verenigingen willen betrekken. Dit doen we door een afvaardiging van alle verenigingen in vol ornaat op de foto te zetten. Zo laten we samen zien hoe gevarieerd en kleurrijk Maasgouw is.

Fotomoment

Wij roepen daarom alle verenigingen op om 2 leden van hun vereniging in uniform, tenue of met een herkenbaar attribuut aanwezig te laten zijn op zaterdag 27 oktober om 11.30 uur. De officiële opening is om 12.00 uur.

Aanmelden

In verband met het maken van de foto willen we graag weten of we ook op uw vereniging mogen rekenen. Meld uw vereniging aan vóór woensdag 17 oktober via opendag@gemeentemaasgouw.nl.

Vragen

Voor vragen over de opening of de foto kunt u contact opnemen met Guida Ploeg of Conny Salden via (0475) - 85 25 00.

Open Huis

Aansluitend aan de openingshandeling organiseren wij een Open Huis. Van 12.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Onze teams laten u zien en ervaren waar u van 0 tot 100 jaar mee in aanraking komt als het gaat om de dienstverlening van de gemeente. Zo krijgt u een goed beeld van onze dienstverlening én ontdekt u op een verrassende manier ons vernieuwde gemeentehuis.

We zien ernaar uit om u op 27 oktober te ontvangen!