HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Sociaal wijkteam

Sociaal wijkteam

Dit item is in het archief geplaatst op 18-04-2018
Groepsfoto Sociaal wijkteam

Het Sociaal wijkteam is het aanspreekpunt in uw buurt. Hier kunt u terecht met vragen over uw gezondheid, opvoeding en inkomen, over voorzieningen en dagbesteding. En ook als u vragen heeft over mantelzorg of eenzaamheid. Of als u iemand kent die ondersteuning nodig heeft. In het Sociaal wijkteam werken diverse partners samen, ieder vanuit hun specifieke deskundigheid en ervaring.

Samenstelling Sociaal wijkteam

Het Sociaal wijkteam bestaat uit medewerkers Wmo, medewerkers participatie, consulenten MEE, wijkverpleegkundigen, Wmo-adviseurs, Algemeen Maatschappelijk Werkers en medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Bereikbaarheid Sociaal wijkteam

Het Sociaal wijkteam heeft van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur inloopspreekuur in het tijdelijke gemeentehuis in Maasbracht. En in Gemeenschapshuis ’t Leuke (Leukenstraat 6) in Beegden op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Ook kunt u het sociaal wijkteam bereiken via (0475) 85 25 00 of sociaalwijkteam@gemeentemaasgouw.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het Sociaal wijkteam, de partners in het Sociaal wijkteam en de bereikbaarheid op de gemeentepagina.