HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Sleuteloverdracht Maasgouw

Sleuteloverdracht Maasgouw

Tijdens twee feestelijke avonden vindt de jaarlijkse sleuteloverdracht plaats in gemeenschapshuis 't Leuke in Beegden (Leukenstraat 6). Dit jaar zijn we te gast bij Vastelaovesvereiniging 'De Jokers'. Het gemeentebestuur van Maasgouw staat dan de bestuurlijke 'macht' weer symbolisch af aan de carnavalsverenigingen die tijdelijk over het Maasgouwse rijk regeren.

Jeugdsleuteloverdracht

Op donderdag 20 februari overhandigt het gemeentebestuur vanaf 19.11 uur aan elke jeugdprins en jeugdprinses de 'kleine sleutel van de macht'. Er is ook dit jaar een interactief programma voor de hele zaal en een optreden van Hoondervel.

Sleuteloverdracht

Op vrijdag 21 februari vindt vanaf 20.11 uur de traditionele sleuteloverdracht plaats voor de volwassenen. Ook voor de volwassenen belooft het weer een feestelijke overdracht te worden met live muziek van Pier & Stuf en Danny Pouwels en diverse kapellen.

Gratis entree

Voor beide avond is de entree gratis en iedereen is welkom.