HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Sleuteloverdracht Maasgouw

Sleuteloverdracht Maasgouw

Dit item is in het archief geplaatst op 20-03-2019

Tijdens twee feestelijke avonden vindt de jaarlijkse sleuteloverdracht plaats in Café Zaal Aod Thoear, Steegputstraat 2-4 in Thorn.

Dit jaar zijn we te gast bij de Geitebuk, zij vieren een jublileumjaar 6x11. Het gemeentebestuur van Maasgouw zal de bestuurlijke “macht” weer symbolisch afstaan aan de carnavalsverenigingen die tijdelijk over het Maasgouwse Rijk regeren. Op donderdag 28 februari (aanvang programma 19.11 uur overhandigt het gemeentebestuur aan elke jeugdprins en jeugdprinses de “kleine sleutel van de macht”. Er is ook dit jaar een interactief programma voor de hele zaal en een optreden van Spik en Span! Op vrijdag 1 maart (aanvang programma 20.30 uur) vindt de traditionele sleuteloverdracht plaats voor de volwassenen. Ook voor de volwassenen belooft het weer een feestelijke overdracht te worden met als presentator Kesketoe en livemuziek van Henk en Ton, Leon en Ingrid en diverse kapellen!