HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Schuldhulpmaatjes ook actief in de gemeente Maasgouw

Schuldhulpmaatjes ook actief in de gemeente Maasgouw (03-01-2019)

Vaak is de situatie complexer dan het lijkt. Zomaar een greep uit onze activiteiten.

Een gezin had totaal geen inzicht in hun financiële situatie. De coördinator zorgde voor een schuldhulpmaatje dat hen ging helpen. Ze hebben nu hulp bij het plannen van hun uitgaven.

Een Jonge ongehuwde moeder stond er helemaal alleen voor. Ze heeft van haar schuldhulpmaatje geleerd hoe ze haar uitgaven moest plannen. Dat gaf haar rust.

Het is een hulpeloos gevoel als je niet weet of je recht hebt op zorgtoeslag en hoe je die moet aanvragen.Dankzij een schuldhulpmaatje is dat snel helder en gloort er weer licht aan het einde van de tunnel. Onze schuldhulpmaatjes helpen bij het ordenen en op orde brengen van de thuisadministratie. Ze helpen je om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven. En vooral om het zelf te doen.

Meer weten?

Neem contact op met onze coördinator: telefoon 06 51119356 Email: coordinator@schuldhulpmaasgouw.nl

Website: https://schuldhulpmaasgouw.nl

Wat is een SchuldHulpMaatje?

Schulden opruimen en leren hoe je schuldenvrij blijft. Daar helpt een SchuldHulpMaatje bij. SchuldHulpMaatjes zijn vrijwilligers van Stichting Schuldhulp Maasgouw.