HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Reconstructie Linne

Reconstructie Linne

Dit item is in het archief geplaatst op 18-11-2019

De gemeente Maasgouw gaat de Wilhelminastraat, Julianastraat, Beatrixstraat en Molenweg (gedeelte vanaf Wilhelminastraat tot aan de Mergelweg) in Linne reconstrueren op het gebied van riolering, verharding en groen. De werkzaamheden starten naar verwachting medio 2020 nadat de reconstructie Maasbrachterweg-Nieuwe Mergelweg is afgerond.

Tijdens een informatieavond begin september is het plan technisch toegelicht. De bezoekers van deze avond hebben toen de gelegenheid gehad om vragen te stellen of suggesties te doen.

Plan ter inzage

Vanaf donderdag 31 oktober ligt het plan gedurende twee weken (tot en met woensdag 13 november 2019) voor iedereen ter inzage. U kunt het plan inzien in het gemeentehuis op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur of op dinsdag van 09.00 tot 19.00 uur.

Meer informatie?

Wenst u tijdens de inzageperiode een nadere toelichting op de plannen, maak dan vooraf een afspraak met Lowie Eijkelhardt, afdeling Beheer, telefoonnummer (0475) 85 25 00.