HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Oproep: geef je op als foto-figurant!

Oproep: geef je op als foto-figurant! (08-08-2017)

Dit item is in het archief geplaatst op 01-09-2017
wandelaars, 2 meisjes zittend in het gras

Voor een fotosessie is de gemeente Maasgouw op zoek naar figuranten die op zaterdag 16 september 2017 beschikbaar zijn. Ben je woonachtig in Maasgouw en vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan mooie foto’s van de gemeente? Dan zijn we op zoek naar jou! De foto’s worden gebruikt voor promotionele uitingen van de gemeente Maasgouw.

We zijn op zoek naar de volgende groepen:

• 2 jonge gezinnen, in het bezit van een fiets
  • 2 echtparen in de leeftijd van 55 - 75 jaar
  • 1 echtpaar in de leeftijd van 35 - 45 jaar
  • Groepje van 5 á 6 kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar

Als dank voor je deelname ontvang je een klein presentje en een afdruk van één van de foto’s.

Locaties

Fotolocaties zijn het fietspad tussen Thorn en Wessem en de speelnatuur rondom De Hompesche Molen in Stevensweert.

Aanmelden

Lijkt dit je leuk en ben je op 16 september beschikbaar tussen 10.00 uur en 14.00 uur? Stuur dan een e-mail naar communicatie@gemeentemaasgouw.nl onder vermelding van ‘Aanmelding fotosessie 16 september’. Vermeld hierbij je naam, adres en leeftijd. Aanmelden kan tot en met 31 augustus. In de week van 4 september nemen we contact op om verdere afspraken te maken.