HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Oproep aan alle verenigingen: op de foto in het nieuwe gemeentehuis

Oproep aan alle verenigingen: op de foto in het nieuwe gemeentehuis (19-09-2018)

Dit item is in het archief geplaatst op 18-10-2018

De ingrijpende verbouwing van ons gemeentehuis is klaar. Op zaterdag 27 oktober gaan we ons gemeentehuis feestelijk openen. De officiële opening is om 12.00 uur.

Alle verenigingen op de foto

Bij de openingshandeling willen wij graag alle Maasgouwse verenigingen betrekken. Dit doen we door een afvaardiging van alle verenigingen in vol ornaat op de foto te zetten. Zo laten we samen zien hoe gevarieerd en kleurrijk Maasgouw is!

In tenue en met attribuut

Wij roepen daarom alle verenigingen op om 2 leden van hun vereniging in uniform of tenue aanwezig te laten zijn op zaterdag 27 oktober om 11.30 uur. Het is leuk als u ook een attribuut meeneemt dat kenmerkend is voor uw vereniging. Bijvoorbeeld een bal of een instrument.

Meld uw vereniging aan vóór woensdag 17 oktober via opendag@gemeentemaasgouw.nl

Vragen

Voor vragen over de opening of de foto kunt u contact opnemen met Guida Ploeg via (0475) - 85 25 00.