HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Opnieuw gratis boom voor inwoners van Maasgouw

Opnieuw gratis boom voor inwoners van Maasgouw

Na de succesvolle Thoearder Reinette regeling begin dit jaar, waarbij inwoners uit Thorn zich konden inschrijven voor het verkrijgen van een exemplaar van dit authentieke fruitras, stelt de gemeente Maasgouw opnieuw hoogstamfruitbomen beschikbaar voor alle inwoners van de gemeente.

Voordelen

De gemeente Maasgouw en Stichting IKL streven reeds enkele jaren naar een aantrekkelijk kleinschalig landschap met daarin een zo hoog mogelijke biodiversiteit. Het planten van een Reinette de Thorn draagt niet alleen bij aan het streekeigen karakter, maar ook flora en fauna profiteren hiervan volop.

Aanmelden

Geïnteresseerden die hun leefomgeving willen verrijken met een gratis Thoearder Reinette, kunnen zich via www.ikl-limburg.nl/reintte-de-thorn melden. De regeling staat open tot 15 december, maar op=op!