HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Open Inloop Brachtbeek bestaat 3 jaar

Open Inloop Brachtbeek bestaat 3 jaar

Dit item is in het archief geplaatst op 13-06-2018
Inwoners van Brachtbeek spelen samen gezelschapsspelletjes

In april viel er wat te vieren in Maasbracht-Beek. De Open Inloop bestond 3 jaar. De Inloop is opgezet door een groep enthousiaste vrijwilligers voor de senioren van Brachtbeek die het prettig vinden om samen met anderen gezellig een praatje te maken en een spelletje te doen. Er wordt in groepjes gekaart, rummikub gespeeld en koersbal gedaan. Iedere 2e en 4e woensdag van de maand zijn inwoners vanaf 14.00 uur welkom bij de Inloop in het Baekerhoes.

Eetpunt

Naast deze Inloop is het ook mogelijk om op de 2e woensdag van de maand aan te sluiten bij het Eetpunt in het Baekerhoes. Er wordt vanaf 12.00 uur een heerlijk driegangenmenu geserveerd door de groep vrijwilligers. Het Eetpunt bestaat inmiddels ook alweer 2 jaar.

Feestje

Reden genoeg voor een klein feestje, waarbij de bezoekers in het zonnetje werden gezet. Dit hebben de vrijwilligers gedaan op woensdag 9 mei. Er werd een extra feestelijk menu geserveerd. Als extra traktatie was er later op de middag bij de koffie nog een heerlijk stuk vlaai voor iedereen.

Idee of initiatief?

Heeft u een idee of initiatief op het gebied van maatschappelijke ondersteuning en leefbaarheid, neem dan contact op met Wendy Rietra, de kernenregisseur van de gemeente Maasgouw. Zij is bereikbaar via 06 18 25 06 57 of per mail: w.rietra@gemeentemaasgouw.nl