HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Open Huis gemeente Maasgouw

Open Huis gemeente Maasgouw

Dit item is in het archief geplaatst op 28-10-2018
Buitenkant nieuw gemeentehuis

De verbouwing van het gemeentehuis is klaar. Op zaterdag 27 oktober is de officiële opening en organiseren wij een Open Huis.

Openingshandeling met verenigingen

Bij de openingshandeling willen wij alle Maasgouwse verenigingen betrekken. Dit doen we door een afvaardiging van alle verenigingen in vol ornaat op de foto te zetten. Is uw vereniging ook aanwezig? Meld u aan via opendag@gemeentemaasgouw.nl.

Open Huis

Aansluitend aan de openingshandeling organiseren wij een Open Huis. Onze teams laten u zien en ervaren waar u van 0 tot 100 jaar mee in aanraking komt als het gaat om de dienstverlening van de gemeente. Zo krijgt u een goed beeld van onze dienstverlening én ontdekt u op een verrassende manier ons vernieuwde gemeentehuis.

Speurtocht door gemeentehuis

Voor kinderen is er een speurtocht door het gemeentehuis. Op diverse plekken kunnen zij letters verzamelen. Deze letters vormen samen een woord. Alle basisschoolkinderen ontvangen via de basisschool een kleurplaat. De eerste letter kunnen zij verdienen door tijdens de Open Dag de kleurplaat in te leveren. Heeft uw kind geen kleurplaat ontvangen? Dan kunt u er samen een ophalen in het gemeentehuis of u kunt hem hieronder downloaden.

Wensbus

Bent u moeilijk ter been en heeft u geen vervoersmogelijkheden? Dan kunt u gebruik maken van de Wensbus. De Wensbus rijdt twee rondes om mensen naar de Open Dag te brengen. U wordt thuis opgehaald.

De tijden zijn:

• tussen 11.30 en 12.30 uur
  • tussen 13.30 en 14.30 uur

De Wensbus brengt u ook weer naar huis. De kosten voor de rit zijn 1 euro (enkele reis).

Aanmelden Wensbus

Als u gebruik wilt maken van de Wensbus, dan kunt u zich tot en met woensdag 24 oktober aanmelden. U kunt hiervoor contact opnemen met de gemeente Maasgouw via (0475) - 85 25 00 of opendag@gemeentemaasgouw.nl. Vermeld bij uw aanmelding uw adresgegevens, telefoonnummer en hoe laat u opgehaald wilt worden.

Foto's en filmopnamen

Tijdens het Open Huis worden door de gemeente Maasgouw foto’s en filmopnamen gemaakt. De foto’s en filmpjes worden gebruikt voor de communicatie-uitingen van de gemeente Maasgouw.

Meer informatie

De Open Dag is op zaterdag 27 oktober van 12.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op de gemeentelijke website. Ook kunt u als u nog vragen heeft contact opnemen met Guida Ploeg of Conny Salden, tel. (0475) - 85 25 00 of opendag@gemeentemaasgouw.nl.