HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Open Huis gemeente Maasgouw op 27 oktober

Open Huis gemeente Maasgouw op 27 oktober (26-09-2018)

Publieksplein in het verbouwde gemeentehuis van Maasgouw

De verbouwing van het gemeentehuis is klaar. Zaterdag 27 oktober organiseren we een Open Huis. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Onze teams laten u zien en ervaren waar u van 0 tot 100 jaar mee in aanraking komt als het gaat om de dienstverlening van de gemeente. Zo krijgt u een goed beeld van onze dienstverlening én ontdekt u op een verrassende manier ons vernieuwde gemeentehuis.

Fotomoment verenigingen

Bij de openingshandeling willen wij graag alle Maasgouwse verenigingen betrekken. Dit doen we door een afvaardiging van alle verenigingen in vol ornaat op de foto te zetten. Zo laten we samen zien hoe gevarieerd en kleurrijk Maasgouw is!

Oproep

Wij roepen daarom alle verenigingen op om 2 leden van hun vereniging in uniform, tenue of met herkenbaar attribuut aanwezig te laten zijn op zaterdag 27 oktober om 11.30 uur. De officiële opening is om 12.00 uur. In verband met het maken van de foto willen we graag weten of we ook op uw vereniging mogen rekenen.

Aanmelden

Meld uw vereniging aan vóór woensdag 17 oktober via opendag@gemeentemaasgouw.nl. Voor vragen over de opening of de foto kunt u contact opnemen met Guida Ploeg via (0475) - 85 25 00.

We zien ernaar uit om u op 27 oktober te ontvangen!