HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Onderhoud aan het fietspad Thorn-Wessem

Onderhoud aan het fietspad Thorn-Wessem

Dit item is in het archief geplaatst op 13-06-2019

In een eerdere publicatie hebben we al aangegeven dat we onderhoudswerkzaamheden aan het fietspad Thorn –Wessem willen uitvoeren. De werkzaamheden zullen na de zomervakantie uitgevoerd worden. De aanvraag voor het kappen van de bomen ( kapvergunningen) zijn inmiddels aangevraagd.

Voorafgaande aan deze werkzaamheden willen we al enkele (verkeerstechnische) werkzaamheden uitvoeren. Deze werkzaamheden staan los van het werk aan het fietspad (en de bijhorende bomenkap). Het betreft asfalteringswerkzaamheden nabij de voormalige Starlift fabriek en bij de steenfabriek.

Vanaf de Thornerweg naar de Hagenbroekerweg willen we een dubbelzijdig fietspad aan leggen om de gevaarlijke oversteek bij de Hagenbroekerweg te verwijderen.(Hiervan is een schetsplan op de site bijgevoegd). De werkzaamheden in de groenstrook (doorsteek van het fietspad naar de kern door de groenstrook ) willen we ook voor de zomervakantie uitvoeren.

Mocht u naar aanleiding van deze publicatie nog vragen, opmerkingen of verdere inlichting willen, dan kunt u contact opnemen met de heer J.Erdmann via 0475 – 852500. Kijk op www.gemeentemaasgouw.nl/fietspaden voor het schetsplan, aanvraag kapvergunning en meer informatie over de werkzaamheden.