HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Omroep ML5 zoekt man- en vrouwkracht

Omroep ML5 zoekt man- en vrouwkracht

Dit item is in het archief geplaatst op 31-03-2020
Logo Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Geïnteresseerd in nieuws, muziek, filmen, monteren of een combinatie van dit alles? Dan is ML5 op zoek naar jou! ML5 is de lokale omroep van Maasgouw, Leudal, Roermond en Beesel en werkt in samenwerkingsverband met RTV-Roermond en 3ML. 

Heeft u goede kennis van de Nederlandse taal en enige beheersing van de computer met tekst en foto’s? Dan is dit uw kans om de actualiteiten voor op de beeldkrant van ML5 TV (KPN en Ziggo) en website van ML5 te zetten. Leest u dit en heeft u een kleinzoon of -dochter, buren of kennissen die 18 jaar en ouder zijn en graag iets willen betekenen voor de samenleving? Geef dit dan door!

Radiopresentator of verslaggever

Bent u gepassioneerd door radio? Dan kun u bij ons ook aan de slag als radiopresentator of verslaggever. Heeft u een leuk idee voor een radioprogramma? Dan bent u zeker welkom bij ons radioteam.

Redactiemedewerker

Als redactiemedewerker werk u mee aan de voorbereiding van verschillende soorten programma’s en schrijft u korte nieuwsteksten voor de beeldkrant, website en Facebook. De laatste interessante feiten en weetjes, nieuwsberichten en aankondigingen van evenementen worden door u verwerkt tot teksten die makkelijk te lezen zijn op tv en internet. Daarnaast verzamelt u nieuws voor items die nodig zijn voor nieuwsitems. Ook neemt u deel aan de redactievergaderingen.

Cameraman/-vrouw

Ervaring opdoen? U gaat samen met een verslaggever of alleen op pad om leuke en uiteenlopende items te maken. Denk hierbij aan sfeerverslagen van evenementen tot actuele items over onderwerpen die op dit moment belangrijk zijn in Maasgouw, Leudal, Roermond en Beesel.

Editor

Als editor bewerkt u de beelden die zijn opgenomen door de cameramannen en vrouwen. “Jìj tovert deze losse beelden om tot de items die op televisie te zien zullen zijn.”

Verslaggever

Als verslaggever gaat u op pad met de cameraman of vrouw om interviews af te nemen op straat of op locatie. Weet jij de juiste vraag op het juiste moment te stellen? Dan ben u misschien de nieuwe verslaggever die wij zoeken!

Acquisiteurs

We zijn op zoek naar acquisiteurs die bedrijven en verenigingen in de gemeente Maasgouw en Leudal willen benaderen en de gemaakte contacten willen onderhouden. Het doel is te bespreken of de omroep iets voor hen kan betekenen op PR-gebied maar ook te informeren of zij willen adverteren op radio, tv, tekst-tv en website. Men dient te beschikken over communicatieve vaardigheden, commerciële inslag en eigen vervoer.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden en wilt ù ons team komen versterken? Kijk snel op www.klikmaasgouw.nl (vacatures 240 en 423) of neem contact op met Vivian Huyskens tel: 06 - 12 01 07 37. Mailen kan ook naar: v.huyskens@ml5.nl

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld of je als vrijwilliger verzekerd bent bij een vereniging? Neem eens een kijkje op onze website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Contactgegevens KlikMaasgouw/Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht
Telefoon: (0475) 85 25 00
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl
Facebook: www.facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur: vrijdag van 10.00-12.00 uur