HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  NL Doet in de gemeente Maasgouw

NL Doet in de gemeente Maasgouw

Dit item is in het archief geplaatst op 17-04-2019

Vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart zijn in de gemeente Maasgouw vele vrijwilligers aan de slag geweest in het kader van de grootste vrijwilligersactie van het land: NL DOET.

Landelijk verstrekt de organisator, het Oranjefonds, financiƫle bijdragen voor NL Doet klussen. Binnen onze gemeente zijn er ook een aantal vrijwilligersinitiatieven gehonoreerd met een financiƫle bijdrage.

In de gemeente Maasgouw zijn de vrijwilligers op diverse locaties aan de slag gegaan waaronder wethouder Carla Peeters. Zij is bij Koraalgroep St. Anna actief geweest en heeft meegeholpen bij het opknappen van de dierenverblijven op kinder/zorgboerderij Park Piahoeve.

Wethouder Johan Lalieu is samen met de aanwonende van de Vlasaardstraat in Thorn bezig geweest met het aanplanten van straatmeubilair. De kinderen hebben vogelhuisjes en insectenhotels geschilderd.

Als blijk van waardering, werden alle vrijwilligers die in de gemeente aan de slag waren, door de gemeente getrakteerd op een stuk vlaai.