HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Nieuwe voertuigen voor toezichthouders Milieu en Bouwen

Nieuwe voertuigen voor toezichthouders Milieu en Bouwen

Dit item is in het archief geplaatst op 18-04-2019

Vanaf 1 april rijden de toezichthouders Milieu en Bouwen rond in nieuwe auto’s. In het kader van duurzaamheid is gekozen voor volledig elektrische voertuigen. Deze auto’s dragen bij aan het verbeteren van het klimaat doordat ze minder CO2 uitstoten dan niet-elektrische auto’s. Er zijn zes nieuwe bedrijfsauto’s aangeschaft.

U kunt de toezichthouders Milieu en Bouwen in de hele gemeente tegenkomen. Zij voeren toezicht uit gericht op bouw-, milieu en brandveiligheidsaspecten. Komt u ze tegen en heeft u een vraag? Spreek ze gerust aan!

Niet alleen in Roerdalen kunt u de auto’s zien rijden. De auto’s rijden ook rond in de gemeenten Maasgouw en Echt-Susteren. De toezichthouders werken namelijk voor de Omgevingsdienst van het Servicecentrum MER. Het servicecentrum MER is in 2013 opgericht vanuit een samenwerking tussen de gemeenten Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen.