HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Nieuwe subsidieregeling voor ondernemersinitiatieven

Nieuwe subsidieregeling voor ondernemersinitiatieven (10-10-2018)

Dit item is in het archief geplaatst op 31-10-2018
Winkelstraat Maasbracht

Voor ondernemers is er een nieuwe subsidieregeling voor initiatieven die bijdragen aan versterking van het winkelgebied en/of het ondernemersklimaat.

Meedenken wordt gewaardeerd

Heeft u bijvoorbeeld een idee om de winkelstraat beter in de markt te zetten? Of een plan om ondernemers op een andere wijze duurzaam met elkaar te verbinden? Dan horen wij dat graag van u.

Ondernemers of ondernemerscollectieven kunnen contact opnemen met Karin Peeters (accountmanager Bedrijven) via k.peeters@gemeentemaasgouw.nl of Paul Amory (beleidsmedewerker economische zaken) via p.amory@gemeentemaasgouw.nl.

Meer informatie

Meer informatie over de subsidieregeling, waaronder de subsidievoorwaarden, kunt u vinden in de Deelsubsidieverordening stimulering ondernemerschap (pdf, 29kb).