HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Nieuwe fietsknooppuntenkaart Routebureau

Nieuwe fietsknooppuntenkaart Routebureau

Dit item is in het archief geplaatst op 06-04-2020

Routebureau Noord- en Midden-Limburg heeft een nieuwe fietsknooppuntenkaart uitgebracht. Gedurende het najaar en de winter is het Routebureau druk bezig geweest met het verbeteren van het netwerk en het wijzigen van routes.

Ieder jaar brengt het Routebureau een nieuwe fietskaart uit waarop deze wijzigingen zijn meegenomen. Ook worden, indien nodig, de informatiepanelen in het veld vervangen. Dit zorgt ervoor dat fietsers de route goed kunnen blijven volgen.

Veel veranderingen

Het fietsnetwerk in Noord- en Midden-Limburg bestaat nu ruim 20 jaar. Gedurende deze jaren is er veel veranderd aan het fietsnetwerk. Routes zijn gewijzigd en knooppunten zijn toegevoegd. De routes zijn aangepast aan de wensen van de fietsers van deze tijd.

Verkoopadressen

De kaart is voor 2,95 euro te koop bij de VVV-winkels en VVV-agentschappen in Noord en Midden-Limburg. De kaart is ook te koop in de webshop van VVV Midden-Limburg. Levert u uw oude kaart vóór 1 juli in, dan krijgt u € 1,95 korting.

Routebureau Noord- en Midden-Limburg

Het Routebureau staat garant voor een kwalitatief hoogstaand en actueel fietsroutenetwerk en bevordert het gebruik van recreatieve routes door bewoners, dag- en verblijfstoeristen. Dit doet zij door het onderhoud van de routenetwerken voor fietsers, wandelaars en ruiters en de productie van actuele routekaarten.