HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Netwerkavond ‘Iedereen Kan Sporten’

Netwerkavond ‘Iedereen Kan Sporten’

De jaarlijkse ‘Iedereen Kan Sporten Netwerkavond’ vindt plaats op dinsdag 26 november. Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg (IKS) is een samenwerkingsverband tussen de zeven Midden-Limburgse gemeenten dat zich inzet voor sport en bewegen voor mensen met een beperking en kinderen in het speciaal onderwijs.

Deze avond is bedoeld voor sportaanbieders, zorginstellingen, speciaal onderwijs, gemeenten en andere geïnteresseerden die zich inzetten voor deze doelgroep. De avond staat in het teken van ontmoeting en kennisdeling.

Tijdstip en locatie

Dit jaar vindt de netwerkavond plaats bij Daelzicht, Rector Driessenstraat 2 in Heel. De inloop is om 17.45 uur met eten verzorgd door cliënten. Het programma start om 18.30 uur. Als je denkt dat je deze avond alleen hoeft te zitten en luisteren, heb je het mis. Het belooft een inspirerende avond te worden waarbij je op een toffe manier kunt netwerken. Laat je verrassen!

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de website van Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg: www.ikkansporten.nl.