HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Nationaal Schoolontbijt bij de Maasparel in Stevensweert

Nationaal Schoolontbijt bij de Maasparel in Stevensweert (14-11-2017)

Leerlingen in gesprek met de burgemeester tijdens het Nationaal Schoolontbijt

Donderdagochtend 9 november bracht burgemeester Stef Strous een bezoek aan basisschool de Maasparel in Stevensweert. Hier vond het Nationaal Schoolontbijt plaats.

Vragen aan de burgemeester

Op deze ochtend genoten alle leerlingen en leerkrachten samen (in pyjama!) van een gezond ontbijt. Een 6-tal kinderen van de leerlingenraad stelde namens alle klassen de meest uiteenlopende vragen aan de burgemeester. Aansluitend mocht ook hij aanschuiven bij het ontbijt.

Een gezonde start van de dag

In de ontbijtweek is er extra aandacht voor het belang van een gezond ontbijt. Op 2900 basisscholen in het hele land gingen ruim een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op school. Kinderen leren zo meer over een gezonde start van de dag.

Lees meer over het Nationaal Schoolontbijt op www.schoolontbijt.nl.