HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Moeite met het invullen van de belastingaangifte?

Moeite met het invullen van de belastingaangifte? (11-03-2021)

Het Sociaal wijkteam is er voor hulp, advies en ondersteuning aan inwoners. U kunt er voor allerlei vragen terecht. Bijvoorbeeld over uw financiën. Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Als u hier moeite mee heeft dan kunt u contact opnemen met het Sociaal Wijkteam.

Samen met u kijken ze wat een passende oplossing is. Zij kennen de mogelijkheden die er zijn om ondersteuning te krijgen bij het invullen van uw belastingaangifte. Ook zijn er commerciële partijen waar u terecht kunt.

Bereikbaarheid

Het Sociaal Wijkteam is van maandag tot en met donderdag van 9:00 - 12:00 uur te bereiken via (0475) 85 25 00 of via sociaalwijkteam@gemeentemaasgouw.nl. Ook kunt u tijdens de openingstijden gebruik maken van het inloopspreekuur in Sociaal Maatschappelijk Centrum de Spil, Suikerdoossingel 49 in Maasbracht. Meer informatie vindt u op www.gemeentemaasgouw.nl/sociaalwijkteam.