HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Meld uw woning aan voor de Duurzame Huizen Route

Meld uw woning aan voor de Duurzame Huizen Route (31-08-2020)

Bent u op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor uw huis? Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Bekijk hun woningen, lees over de toegepaste duurzame maatregelen, stel vragen aan de huiseigenaar. Of vertel uw eigen verhaal en meld uw woning ook als voorbeeld. Op 31 oktober en 7 november stellen gastvrije huiseigenaren in gemeente/stad/dorp hun woning open voor bezoekers.

Doe ook mee en vertel uw woonverhaal

Om de keus te maken voor een warmtepomp, zonnepanelen of HR++ glas, is er heel wat vooronderzoek nodig. Heeft u dit proces al doorlopen en lijkt het u leuk om inwoners op weg te helpen met uw ervaring? Meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/maasgouw. Zodra de woning is aangemeld, kunt u ook aangeven of u 31 oktober of 7 november bezoekers wilt ontvangen. Bezoekers schrijven zich voor een bezoek, waardoor er maximaal zes bezoekers per tijdstip aanwezig zijn.

Verkiezing ‘Duurzaamste Huis van Nederland’

Maak kans op de titel ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ en meld uw woning voor 8 september aan voor de verkiezing. De organisatie geeft huiseigenaren graag de welverdiende waardering voor hun duurzame prestaties en wil duurzame voorbeelden een podium geven. Lees meer over de verkiezing: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.