HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Mantelzorgsalon

Mantelzorgsalon

mantelzorger

Welke zin geef jij aan het zorgen voor een ander? Dit is het thema van de mantelzorgsalon die plaatsvindt op donderdag 26 september. Tijdens deze bijeenkomst komen de positieve kanten van mantelzorg aan de orde.

Positieve kanten

Te vaak wordt bij het zorgen voor iemand anders de nadruk gelegd op de belastende aspecten die hiermee gepaard gaan, terwijl veel mantelzorgers de zorg voor een ander juist ook als heel waardevol ervaren. Gerichte aandacht voor deze positieve aspecten kan je als mantelzorger helpen en motiveren.

Locatie en tijdstip

De mantelzorgsalon is op donderdag 26 september van 19.30 uur tot 21.15 uur in De Herberg, Sintelstraat 23 in Maasbracht (naast de Protestantse kerk). Mantelzorgers uit de gemeente Maasgouw zijn van harte welkom. Ook is de Wmo-adviseur van de gemeente Maasgouw (tevens lid van het Sociaal wijkteam) aanwezig voor informatie, advies en ondersteuning. Deelname is kosteloos.

Aanmelden

Bent u mantelzorger en wilt u deze bijeenkomst bezoeken? Meld u dan aan via Sociaal wijkteam. Dit kan telefonisch via (0475)-85 25 00 of via wmoadviseur@gemeentemaasgouw.nl.

Meer informatie

Voor andere vormen van informatie, advies en ondersteuning op het brede vlak van wonen, welzijn, zorg en financiƫn, kunt u ook contact opnemen met de Wmo-aAdviseur van de gemeente Maasgouw via bovenstaande contactgegevens.