HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Maasgouw met stand op Boot Düsseldorf

Maasgouw met stand op Boot Düsseldorf (30-01-2019)

Dit item is in het archief geplaatst op 13-02-2019

Van 19 tot en met 27 januari presenteerden de ondernemers van de Nautische Boulevard, de provincie Limburg en de gemeente Maasgouw zich op de beurs Boot Düsseldorf.

Boot Düsseldorf is ‘s werelds grootste beurs voor motorboten en watersport. Met de aanwezigheid wil de gemeente Maasgouw en de provincie Limburg laten zien dat Midden Limburg beschikt over een aantrekkelijk watergebied, de Maasplassen. De Maasplassen bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie en liggen vlakbij de Duitse grens en Düsseldorf.

Ook de ondernemers van de  Nautische Boulevard in Wessem waren goed vertegenwoordigd op Boot Düsseldorf. Zij presenteerden een breed pakket aan nautische services die zij in Wessem bieden. Denk hierbij aan winterstalling, onderhoud, verkoop van boten en onderdelen van klein tot groot.

Ook de Maasgouwse ondernemers Linssen Yachts en Tinnemans Maasbracht waren aanwezig op Boot Düsseldorf.