HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Maasgouw doet mee aan de Duurzame Huizen Route

Maasgouw doet mee aan de Duurzame Huizen Route

Waar begin je met het verduurzamen van je woning? Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen om een goede keuze te kunnen maken voor hun woning. Een goed voorbeeld helpt daarbij. Op zaterdag 2 en 9 november openen huiseigenaren in heel Nederland daarom hun deuren en laten zij aan anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt.

Inwoners stimuleren

Gemeente Maasgouw doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren om hun woning te verduurzamen. Woont u in de gemeente Maasgouw en heeft u duurzame en besparende maatregelen genomen en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning  dan aan en deel uw duurzame woonverhaal via www.duurzamehuizenroute.nl.

Aanmelden van uw woning

Alle kennis en ervaring op het gebied van duurzaam wonen is welkom. Of het nu gaat om de isolatie van uw spouwmuur, vervanging van de beglazing, een regenwatersysteem of een warmtepomp. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen, kunt u meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen.

Aanmelden

Al meer dan 1.300 bewoners gingen u voor en delen hun woonverhaal via de Duurzame Huizen Route. U kunt uw woning aanmelden op www.duurzamehuizenroute.nl/maasgouw.