HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  LimburgLeert.nl helpt je verder!

LimburgLeert.nl helpt je verder! (21-01-2021)

limburgleert

Op dit moment werken heel veel mensen thuis. Dat kan een uitdaging zijn, maar schept zeker ook kansen. De afgelopen periode heeft steeds beter zichtbaar gemaakt dat de arbeidsmarkt aan het veranderen is. Nadenken over je huidige positie en stil staan bij je ontwikkeling is iets wat daarom erg belangrijk is. Op zoek naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Met LimburgLeert bieden we alle Limburgers toegang tot een groot aanbod aan online cursussen en informatie.

“Deze coronatijd bewijst dat je wendbaar en weerbaar moet zijn”, aldus Joost van den Akker, Gedeputeerde Economie, Onderwijs en Sport van de Provincie Limburg en een van de initiatiefnemers van dit platform. “Niet alleen als ondernemer, maar zeker ook als werknemer. Snel, digitaal kunnen om- en bijscholen is daarvoor een must. Met dit platform zorgen we ervoor dat er het scholingsaanbod voor iedereen beschikbaar is”.

Steeds nieuw aanbod

Op termijn wordt het platform verder gevuld door aanbod van Limburgse scholen. Zowel mbo- als hbo-scholen doen mee aan het project. Ook werkgevers zijn vanaf het eerste uur betrokken bij LimburgLeert. 

Nieuwsgierig?

Het volledige scholingsaanbod is te vinden op www.limburgleert.nl.