HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Laat Vmbo'ers kennismaken met uw beroep

Laat Vmbo'ers kennismaken met uw beroep

Dit item is in het archief geplaatst op 05-02-2019
Roermond on stage editie 2018

De jaarlijkse kennismaking tussen vmbo-leerlingen en het beroepsleven uit Midden-Limburg, Roermond On Stage, komt er weer aan. Doet u al mee om een kijkje te laten nemen in úw beroepspraktijk?

Roermond On Stage biedt vmbo-leerlingen de kans om kennis te maken met een breed scala aan beroepen. De leerlingen moeten al op jonge leeftijd een keuze maken voor de vervolgopleiding. Iedereen weet uit ervaring dat kiezen een moeilijke klus is. Hoe kom je erachter wat je wilt worden als je 14 jaar oud bent? Roermond On Stage helpt vmbo’ers ontdekken waar hun kwaliteiten en interesses liggen. Met deze kennis kunnen ze namelijk veel bewuster kiezen voor een vervolgopleiding. Ontdekken wat je wilt worden, helpt bij het sneller bereiken van je doel!

Beroepenfeest en Doe Dag

Op school worden leerlingen voorbereid op een kennismaking met ruim 250 beroepsbeoefenaars. Tijdens deze kennismaking, het beroepenfeest, maken de leerlingen een afspraak om een dag(deel) mee te lopen bij een bedrijf naar keuze: de Doe Dag. Leerlingen maken hiervoor 2 matches.  Roermond On Stage wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Het beroepenfeest is op 26 februari 2019 en de Doe Dag is op 19 maart. Heeft u nu ook zo’n mooi beroep of wilt u deze toekomstige werknemers ontmoeten? Meld u aan via: roermondonstage.nl