HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Koninklijke onderscheidingen 2020 uitgereikt

Koninklijke onderscheidingen 2020 uitgereikt (03-07-2020)

De Lintjesregen zag er dit jaar anders uit dan andere jaren. Door de maatregelen rondom het coronavirus werden alle decorandi  in Gemeente Maasgouw op 24 april telefonisch door burgemeester Strous op de hoogte gebracht van hun onderscheiding.

Gisteren kregen de elf gedecoreerden tijdens twee feestelijke bijeenkomsten in Stevensweert en Heel de hen toegekende Koninklijke onderscheiding uitgereikt in aanwezigheid van hun familie. Tijdens beide uitreikingen werd er een muzikaal intermezzo verzorgd door de Limburgse muzikant Jan Schroën.

De gedecoreerden in Stevensweert (links) en Heel (rechts) met burgemeester Stef Strous