HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Koningsdag 2019

Koningsdag 2019

Dit item is in het archief geplaatst op 08-05-2019

Op zaterdag 27 april vindt de viering van Koningsdag van de gemeente Maasgouw plaats in Wessem. Het gemeentebestuur nodigt alle inwoners uit die een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen. Ook collegeleden en raadsleden zijn aanwezig op deze feestelijke bijeenkomst.

Programma

Om 09.30 uur starten we met de aubade op de Markt in Wessem waar burgemeester Strous een toespraak houdt. Vervolgens vertrekt de stoet via de Marktstraat waarna de genodigden worden ontvangen in zaal de Harmonie voor het feliciteren van de nieuw gedecoreerden. De kinderen worden begeleid naar jeugdhuis de Sprong waar Wesjo een programma verzorgd. De stoet wordt begeleid door harmonie Eendracht maakt Macht, en schutterij Sint Joris. Iedereen is van harte welkom om hier aanwezig te zijn!

Vlaggen op Koningsdag

Als u in het bezit bent van een Nederlandse vlag - eventueel met oranje wimpel – stelt het gemeentebestuur het erg op prijs als u tijdens deze dag wilt vlaggen van zonsopkomst tot zonsondergang.

Viering Koningsdag in kernen van Maasgouw

Ook in de andere kernen van Maasgouw vinden op zaterdag 27 april allerlei activiteiten plaats rondom Koningsdag. De lokale oranjecomités en/of het kindervakantiewerk hebben weer veel werk verzet om er een geslaagde dag van te maken. U bent overal van harte welkom!