HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Inloopmiddag speel- en ontmoetingsplek ‘De Waaikamp’

Inloopmiddag speel- en ontmoetingsplek ‘De Waaikamp’

Dit item is in het archief geplaatst op 17-10-2019

Het ontwerp voor de nieuwe speel- en ontmoetingsplek ‘De Waaikamp’ in Stevensweert is klaar. De gemeente wil de bewoners laten zien hoe het ontwerp er uit ziet, welke speeltoestellen er komen, welke materialen er gebruikt gaan worden, etc.

Inloopmiddag

Daarom wordt er voor de buurtbewoners en alle speelmaatjes een inloopmiddag georganiseerd op woensdag 9 oktober van 16.00 tot 18.00 uur in de huidige speeltuin. Tijdens deze bijeenkomst gaat de gemeente in gesprek met de aanwezigen. Ook kunnen er vragen gesteld worden en kunnen er opmerkingen gemaakt worden die wellicht nog in het ontwerp verwerkt kunnen worden.

Hekwerk en speeltoestellen

Inmiddels zijn het hekwerk en enkele speeltoestellen al verwijderd. Dit heeft te maken met het bouwrijp maken van het terrein. De speeltoestellen die er nu nog staan, blijven staan tot na de herfstvakantie. Dan kan er in de vakantie nog gespeeld worden. Meteen na de herfstvakantie worden alle speeltoestellen verwijderd. Vervolgens wordt er gestart met de bouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Voor vragen en/of opmerkingen over de inloopmiddag kunt u contact opnemen met Wendy Rietra, kernregisseur van de gemeente, via telefoonnummer (0475) 85 25 00 of via mailadres w.rietra@gemeentemaasgouw.nl.