HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Informatiebijeenkomst Limburgse Mineraalbrekerij op 18 september 2018

Informatiebijeenkomst Limburgse Mineraalbrekerij op 18 september 2018 (10-09-2018)

Dit item is in het archief geplaatst op 19-09-2018

De gemeente Maasgouw organiseert in samenwerking met de directie van de Limburgse Mineraalbrekerij een informatiebijeenkomst.

Tijdens deze informatieavond krijgt u uitleg over de ontwikkelingen en maatregelen rondom de geluids- en stofoverlast van de Limburgse Mineraalbrekerij. Ook wordt er uitleg gegeven over de constateringen en de onderzoeken van de gemeente en de plannen van de Limburgse Mineraalbrekerij om de eventuele overlast aan te pakken.

Plaats en tijd

Dinsdag 18 september om 19.30 uur in gemeenschapshuis Lakerhoes in Ohé en Laak.

Aanmelden

Wilt u deze informatieavond bijwonen? Meld u dan aan via communicatie@gemeentemaasgouw.nl. Vermeld in uw aanmelding met hoeveel personen u komt.

Heeft u vragen?

Dan kunt u dagelijks tussen 9.00 en 12.00 uur contact opnemen met de gemeente Maasgouw via (0475) 85 25 00.