HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Informatieavond TenneT over werkzaamheden aan de hoogspanningsverbinding Born-Maasbracht

Informatieavond TenneT over werkzaamheden aan de hoogspanningsverbinding Born-Maasbracht

Dit item is in het archief geplaatst op 08-02-2019

TenneT is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit via het hoogspanningsnet in Nederland. Regelmatig zijn er aanpassingen aan dit elektriciteitsnet nodig om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikt over voldoende elektriciteit.

Om de levering van elektriciteit in de provincie Limburg óók in de toekomst te kunnen garanderen, wordt een aantal hoogspanningsmasten vernieuwd tussen de hoogspanningsstations Born en Maasbracht. De bestemmingsplan procedure is doorlopen, begin februari start Qirion (voorheen Liandon) met de start van de werkzaamheden.

Om omwonenden die in de buurt van de hoogspanningsmasten wonen te informeren over de uitvoerende werkzaamheden, organiseren TenneT en Qirion op donderdag 7 februari een informatieavond. De informatieavond vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in de school Het Connect College (Populierlaan 1 in Echt). Deze avond heeft een inloopkarakter waar u bij verschillende informatiestands vragen kunt stellen over de werkzaamheden, de planning, omlegging van wegen en veiligheid. U kunt alle informatie rond dit project ook terugvinden op de website van Tennet.