HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Impuls Nautische Boulevard

Impuls Nautische Boulevard (08-09-2020)

ondertekening Nautische Boulevard

In 2018 kocht de gemeente Maasgouw een perceel op de Nautische Boulevard in Wessem. Het pand ligt centraal op een belangrijke locatie op de Nautische Boulevard. Met deze aankoop wilde de gemeente voorkomen dat het perceel een niet-nautische invulling krijgt.

Dat is nu gelukt. Op 1 september ondertekende ondernemer Nick Hendrixk, directeur/eigenaar van Boot Center Wessem een huurcontract voor de periode van vier jaar. In het pand aan de Maasdijk 3 is hij een bedrijf gestart voor de opslag, verkoop, onderhoud en reparatie van boten.De omvorming van de Prins Mauritshaven tot een Nautische Boulevard heeft met deze ontwikkeling opnieuw een impuls gekregen. Ook in de toekomst blijft de gemeente Maasgouw initiatieven steunen die gelieerd zijn aan de watersport en daarmee ondersteunend zijn aan de ambities die Maasgouw en de regio Midden-Limburg hebben met de Maasplassen.

De Nautische Boulevard in Wessem wordt omgevormd tot een thematisch bedrijventerrein, waar de watersporter alle services kan vinden op één locatie.